Про навчальний заклад



ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу"



Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем – кваліфікований робітник:

- Кухар
- Кухар; кондитер
- Кухар; офіціант
- Офіціант; бармен
- Обвалювальник м'яса; жилувальник м'яса та субпродуктів; виробник м'ясних напівфабрикатів
- Майстер ресторанного обслуговування
- Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів


Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем – молодший спеціаліст:



- Виробництво харчової продукції
- Зберігання, консервування та переробка м’яса



   Серед випускників училища багато передових робітників, керівників підприємств та господарств, заслужених людей, а також майстрів, викладачів, які з покоління в покоління передають досвід роботи і своєрідний менталітет нашого навчального закладу.

    Діяльність педагогічного колективу спрямована на поєднання новітніх технологій із навчально-виробничим процесом та підготовку конкурентноспроможних спеціалістів.

Контактна інформація навчального закладу:

02099 м. Київ, вул. Зрошувальна, 5-А

тел.: +380 (44) 567-96-68
         +380 (44) 566-80-84

Сайт: http://vpuht.org

Сторінка на facebook: www.facebook.com/vpuht

E-mail: dnzkovpuhtrs@ukr.net

Немає коментарів:

Дописати коментар