ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу"
- Кухар
- Кухар; кондитер
- Кухар; офіціант
- Офіціант; бармен
- Обвалювальник м'яса; жилувальник м'яса та субпродуктів; виробник м'ясних напівфабрикатів
- Майстер ресторанного обслуговування
- Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів
Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем – молодший спеціаліст:
- Виробництво харчової продукції
- Зберігання, консервування та переробка м’яса
Серед випускників училища багато передових робітників, керівників підприємств та господарств, заслужених людей, а також майстрів, викладачів, які з покоління в покоління передають досвід роботи і своєрідний менталітет нашого навчального закладу.
Діяльність педагогічного колективу спрямована на поєднання новітніх технологій із навчально-виробничим процесом та підготовку конкурентноспроможних спеціалістів.
Контактна інформація навчального закладу:
тел.: +380 (44) 567-96-68
+380 (44) 566-80-84
Сайт: http://vpuht.org
Сторінка на facebook: www.facebook.com/vpuht
E-mail: dnzkovpuhtrs@ukr.net
Немає коментарів:
Дописати коментар